Social Media

Oana Andreea Mecleş este primul judecător de origine română din Italia. Iata povestea tinerei frumoase judecatoare.

Oana Andreea Mecleş este primul judecător de origine română din Italia. Iata povestea tinerei si frumoasei judecatoare. O româncă în vârstă de 34 de ani, originară din Vişeul de Sus (Maramureş), va fi primul judecător român din Italia.

Oana Andreea Mecleş este absolventă a Universităţii din Torino şi rezidentă în capitala Piemontului. Judecătoarea locuieşte în Italia de peste 20 de ani şi este prima din familie care a terminat o facultate. Tânăra este primul român care a reușit să obțină o asemenea funcție în magistratura din Peninsulă.

Tatăl său a fost maistru miner, însă după ce s-a închis mina și-a luat familia și a plecat la muncă în străinătate. Așa a ajuns Oana Andreea Mecleş să studieze la Facultatea de Drept din Torino. După absolvire, maramureșeanca a urmat mai multe cursuri de specializare și de curând a fost numită magistrat supraveghetor.

Andreea a povestit pentru presa din Italia dificultăţile cu care s-a confruntat.

Nu ştiam un cuvânt în italiană, la şcoală învăţam pe de rost, fără să înţeleg ceva. Cu ajutorul unui mic dicţionar traduceam cuvânt cu cuvânt ceea ce scria în manual. 

Cu toate acestea, nu am fost nu am fost nici corigentă şi nici nu am repetat vreun an de studiu, susţine judecătoarea

Ea a declarat pentru presa italiană că este prima din familia ei care a absolvit o facultate.

FOTO: Primul judecător de origine română din Italia este o femeie de 34 de ani - Povestea tinerei din MaramureșLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.