Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Oana Lis este în doliu! Moartea care a luat-o prin surprindere

Oana Lis, în doliu
Tatăl Oanei Lis s-a stins din viață. Bărbatul se afla în Spania și familia încearcă acum să găsească o modalitate de a aduce trupul neînsuflețit în țară, pentru a fi înmormântat așa cum se cuvine. Familia este profund îndurerată de aflarea acestei vești și nimeni nu era pregătit pentru un asemenea eveniment.

Apropiații vor să afle ce asigurări de viață avea bărbatul în Spania, pentru a ști de ce ajutor pot beneficia din țara respectivă și în condiții poate fi adus acasă, unde va fi condus pe ultimul drum.

Oana Lis urmează să ia legătura cu fratele ei. Este profund marcată de pierderea celui care i-a dat viață, deși cei doi nu se aflau în relații prea bune. În ciuda celor întâmplate, ea și-a iertat tatăș de câțiva ani și a decis să dea totul uitării, pentru a se simți împăcată. Soția fostului edil al Capitalei nu făcut nicio declarație despre moartea tatălui său.

Oana Lis, rănită în copilărie de propriul ei tată
Oana Lis a avut o viață plină de peripeții. Nu a avut o familie așa cum și-ar fi dorit și a fost rănită chiar de cine nu s-ar fi așteptat. Soția lui Viorel Lis a găsit puterea, între timp, să vorbească de cea mai neplăcută experiență a vieții sale, de care a avut parte din cauza propriului ei tată.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.