Life Style

Oana Roman este in lacrimi. A ajuns cu fetita ei de urgenta la spital. Ce s-a intamplat

buburuza.ro   buburuza.ro

Vedeta noastra trece prin clipe cumplite pentru orice parinte. Fiica ei nu s-a simtit bine zilele acestea si au ajuns la spital cu totii.

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei. Maria Isabela nu s-a simtit deloc bine. Asa ca parintii au decis sa o duca de urgenta la medic. Fiica Oanei Roman a avut febra timp de doua zile. Micuta a avut o viroza respiratorie pe care medicii o trateaza cu antibiotic.

Din fericire, Maria Isabela nu are o boala grava. Aceasta este tratata de parintii ei, acasa. Oana Roman a marturisit ca fiica ei nu este bolnavicioasa in general, dar cum vremea e capriocioasa, micuta a prins un virus.

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei

„Fetița a avut o viroză respiratorie. A făcut febră două zile și m-am speriat foarte tare. Când am văzut că avea febră 39 era normal să merg la medic. I-a făcut analizele și totul este sub control.

Nu pot să zic că am un copil bolnăvicios, pentru că nu a mai răcit de un an, ceea ce mă bucură mult. Mai exact, este o răceală, o viroză, și m-am dus să văd ce are, ca să nu îi dau medicamentele greșite”, a explicat Oana Roman pentru click.ro.

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei. Ce a patit Maria Isabela (3)
pni.ro%20

Comment here