Social Media

Oana Zăvoranu numita director de Comunicare la Primăria Sectorului 5: Cristian Popescu Piedone a anuntat ca Oana Zavoranu va fi noul director de comunicare al primariei.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pare a ține prima pagină cu isprăvile sale non-stop. Oana Zăvoranu numita de catre acesta, director de Comunicare la Primăria Sectorului 5.

După ce și-a scos biroul în fața primăriei pentru a da audiențe oamenilor și a le rezolva problemele instant, a înnebunit firmele și directorii cu vizitele inopinate pe șantiere, a făcut senzație cu ”tarabele sociale” și multe altele, edilul Sectorului 5 vine cu o nouă bombă.

Cunoscuta Oana Zăvoranu va fi noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5.

Că lucrurile sunt cât se poate de serioase și pentru a nu lăsa loc de alte comentarii, Oana a și postat pe conturile de Facebook și Instagram fotografii alături de primarul Cristian Popescu Piedone însoțite de mesajul: În vizită la viitorul meu ȘEF.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.