Social Media

Olanda – O vedetă YouTube a dezvăluit că este transgender

O vedetă olandeză din social media, cu milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube unde prezintă sfaturi de machiaj şi frumuseţe, a dezvăluit într-un videoclip că este transgender, informează AFP.

Nikkie de Jager, care deţine contul NikkieTutorials, urmărit de 12,7 milioane de persoane pe YouTube şi de 13,3 milioane pe Instagram, a împărtăşit vestea fanilor săi într-un videoclip postat luni.

Vedeta YouTube, în vârstă de 25 de ani, a explicat că ar fi preferat să aleagă ea momentul dezvăluirii, dar că „această şansă i-a fost luată” de persoane care ameninţau să furnizeze aceste informaţii către media.

„Când eram mai tânără, m-am născut în corpul greşit, ceea ce înseamnă că sunt transgender. Filmarea acestui videoclip este înfricoşătoare, dar este atât de eliberatoare”, a declarat vedeta.

„Nu-mi vine să cred că vă spun astăzi tuturor pentru ca lumea întreagă să o vadă, dar (…) mă simt bine să o fac în sfârşit. E timpul să te laşi şi să fii cu adevărat liber”, a declarat Nikkie de Jager în videoclipul său, care totaliza circa 17 milioane de vizualizări pe YouTube marţi după-amiază.

Nikkie de Jager a transmis, de asemenea, un mesaj celor care au şantajat-o, considerând „că este înfricoşător să ştii că există oameni care…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.