Sanatate

OMS: Europa, în octombrie şi noiembrie, confruntare cu moartea prin Covid

În octombrie și noiembrie va crește numărului de morți pe zi din cauza pandemiei de COVID, consideră directorul OMS Europa.

Europa, în octombrie şi noiembrie, contruntare cu moartea prin Covid

”Va fi mai dur. În octombrie, în noiembrie, se va vedea o mortalitate mai mare” a declarat, în cadrul unei întâlniri, Hans Kluge, conform El Mundo. Declarația vine în momente în care Europa înregistrează o creștere a numărului de infectări, chiar dacă mortalitatea se menține, pentru moment, stabilă.

Și reprezentantul României la OMS, profesorul Alexandru Rafila transmisese un mesaj asemănător săptămâna trecută, însă cu referire la noiembrie și decembrie.

Pandemia de coronavirus din România este o epidemie aflată în curs de desfășurare pe teritoriul României cauzată de noul coronavirus 2019-nCoV (SARS-CoV-2), virus care provoacă o infecție numită COVID-19, care poate fi asimptomatică, ușoară, moderată sau severă.

Infecția severă include o pneumonie atipică severă manifestată clinic prin sindromul de detresă respiratorie acută


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.