Actualitate

Omul lui Trump a trecut la amenințări. „Încă n-am ajuns la România”

Avocatul personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani a afirmat recent că are are informații despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România.

Declarația vine după ce un denunțător anonim l-a acuzat pe președintele american că a făcut presiuni asupra președintelui Ucrainei pentru a obține informații compromițătoare despre Joe Biden și fiul acestuia, informații care l-ar putea ajuta în campania pentru alegerile prezidențiale de anul viitor, potrivit  transparentnews.ro

Rudy Giuliani a făcut această dezvăluire la televiziunea Fox News, care este televiziunea de casă a președintelui american.

De remarcat că moderatorul emisiunii i-a spus că a fost acuzat că face declarații fără acoperire.

În acel moment  Giuliani a spus că mai sunt dezvăluiri pe care urmează să le facă și a scos o tabletă pe care a spus că are toate informațiile și că va ajunge la România.

Reporter: Echipa de campanie a lui Joe Biden a scris o scrisoare acestui post de televiziune spunând că dumneavoastră n-ar trebui să fiți invitat în nicio emisiune pentru că jurnaliștii vă permit să faceți declarații absurde, nejustificate și să spuneți miniciuni sfruntate. Care este reacția dumneavoastră?

Rudy Giuliani: Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți. Eu am totul aici.

Reporter: În regulă, conversația va continua după…

Rudy Giuliani: Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.

Reamintim că în luna august 2018, Rudy Giuliani a semnat o scrisoare adresată președintelui Klaus Iohannis în care spunea că în lupta anticorupție din România există niște derapaje, că se comit niște abuzuri și se plângea de felul în care lucrează DNA. Aceasta, în condițiile în care Departamentul de Stat al SUA avea o poziție total diferită și susținea eforturile anticorupție din România.

Atunci, Rudy Giuliani a declarat pentru Washington Post că nu a discutat despre situaţia din România cu preşedintele Donald Trump, al cărui avocat este, şi că vorbeşte în nume personal.

„Poate ar fi trebuit să menţionez în scrisoare că nu reprezint preşedintele”, a spus Giuliani.

După ce acea scrisoare a fost făcută public, Giuliani a spus că a fost sunat de oficialii Departamentului de Stat care i-au cerut să confirme autenticitatea scrisorii către preşedintele Klaus Iohannis.

Ulterior, avocatul lui Trump a recunoscut că a fost plătit de o firmă de lobby care a scris şi textul, pentru a semna scrisoarea în care cerea amnistia penalilor, sub motiv că au suferit abuzuri.

Statul american s-a delimitat imediat de acea scrisoare.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.