miercuri 26 septembrie 2018 2:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Operaţiunea „Ziua Z”! Palatele CLANULUI GHENOSU la control. Membrii clanului ,ridicati de mascati
Adpres Market

Operaţiunea „Ziua Z”! Palatele CLANULUI GHENOSU la control. Membrii clanului ,ridicati de mascati

AdpresFM - Radio Online Stations  


În această dimineaţă, în cadrul operaţiunii ZIUA Z, au loc 238 de percheziții în București și 28 de județe, în cadrul a 15 dosare penale de criminalitate organizată.

Descinderi au avut loc şi la palatele clanului Ghenosu, din Dâmboviţa.
Sunt vizate infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală și spălare de bani.

Potrivit unui comunicat at DIICOT, sunt puse în executare 238 de mandate de percheziție în București și 28 de județe (Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Vaslui, Galați, Brăila, Vrancea, Covasna, Brașov, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Constanța, Ialomița, Călărași, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caraș, Hunedoara, Timiș, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj și Bistrița Năsăud), urmând a fi audiate peste 290 de persoane.

Dosarele în cadrul cărora sunt efectuate perchezițiile vizează comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală și spălare de bani.
În alte dosare se efectuează cercetări pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

De asemenea, se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală, falsificare de instrumente electronice de plată, punere în circulație de instrumente electronice de plată contrafăcute, deținere de instrumente electronice de plată contrafăcute, fals material în înscrisuri oficiale şi fals informatic.

Articolul Operaţiunea „Ziua Z”! Palatele CLANULUI GHENOSU la control. Membrii clanului ,ridicati de mascati apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com