duminică 23 septembrie 2018 11:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / OPINIA PUBLICĂ FIERBE! APELUL UNUI CONTRIBUABIL pentru PROCURORUL GENERAL AL ROMÂNIEI | Sunteți pe cale să DEVENIŢI, din punctul meu de vedere, un alt ASASIN MORAL alături de alte câteva persoane publice din România
Adpres Market
procurorul-general

OPINIA PUBLICĂ FIERBE! APELUL UNUI CONTRIBUABIL pentru PROCURORUL GENERAL AL ROMÂNIEI | Sunteți pe cale să DEVENIŢI, din punctul meu de vedere, un alt ASASIN MORAL alături de alte câteva persoane publice din România

AdpresFM - Radio Online Stations  

procurorul-general

Bloggerul Paul Gabor îi adresează Procurorului General al României un mesaj foarte dur în care îl avertizează că, dacă în ancheta despre incendiul de la clubul Colectiv nu se va respecta legea şi nu vor fi inculpaţi absolut toţi cei implicaţi direct sau indirect, va deveni un alt asasin moral alături de alte câteva persoane publice din România.

„Domnule Tiberiu Nițu,

Sunteți pe cale să deveniți, din punctul meu de vedere, un alt asasin moral alături de alte câteva persoane publice din România. Vă voi explica de ce și vă asigur că-mi cântăresc enorm de bine termenii folosiți în acest mesaj:

În ochii mei veți căpăta această etichetă dacă oamenii pe care îi aveți în subordine și care anchetează la această oră cazul ”Club Colectiv”, nu vor face tot posibilul pentru a afla cine este responsabil pentru tragedia de vineri seară. Aveți toate posibiltățile pentru a vă organiza și a cerceta minuțios toate datele, toate pistele, toate presupunerile ce vă ajung pe masa de lucru, aveți la îndemână tot ce este necesar și puteți cere oricând condiții suplimentare pentru a elucida aceste crime.

Publicul dorește să afle tot traseul catastrofei. De la flacăra de pe burete până la șpăgile care s-au dat pentru ca acel spațiu ingrat să funcționeze. Vă supun atenției că oamenii vor să afle răspunsuri de la absolut toți cei implicați direct sau indirect. Aveți șansa să vă scuturați puțin de proasta faimă ce s-a așternut peste magistratură, aveți posibilitatea ca oamenii să lase pentru o vreme deoparte adjectivele ca ”vânduți”, ”lepre”, ”tartori”, ”șpăgari”, etc.

Justiția nu trebuie să facă dreptate pe placul poporului. Ci să aplice legea, domnule Nițu. Până la capăt. La fel pentru toată lumea. Dacă oamenii dvs. nu vor face acest lucru, veți cădea, jalnic, pe panta unui dispreț total.

Dovediți că politicul, mafiile economice, cumetriile și nesimțirea nu au legătură cu munca procurilor. În special azi, în acest caz. Și recitiți, vă rog, cu atenție prima frază.

Mulțumesc. Un contribuabil”, a scris Paul Gabor, pe Facebook.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com