Editoriale

Opinia scriitorului Lucian Avramescu: Doar Dumnezeu nu poate fi înlocuit din funcție!

poză roman lucian 1

Întrebat cum comentează demiterea conducerii Ministerului Sănătății, directorul AMPress, poetul Lucian Avramescu a spus :

”E foarte bine, fiindcă sărea țara în aer și doar Dumnezeu nu poate fi înlocuit din funcție. USR -PLUS vrea, de la înființare tot, Guvern, președinție, iar acum, intrând ca o mireasă îndelung curtată în  această formulă de guvernare, n-a vrut altceva decât  compromiterea partenerilor de coaliție. A cerut cu obrăznicie  ministere care nu i se cuveneau.

Cioloș conduce un război cu ținte obscure. El e tartorul din umbră și chiar la vedere. S-a vrut premier, se vrea președinte al României, iar eliminarea lui Voiculescu l-a ars la ficați, ceea ce indică nu doar o iubire față de acest Adonis politic, ci interese mari legate de cel mai profitabil minister.

Barna a acceptat inițial interimatul la Sănătate până s-a zdropșit la  el Cioloș. Cîțu a făcut un act de vitejie cu toate că s-a comportat până acum ca un șoricel. Își poate rupe gâtul, fiindcă Cioloș îi vrea capul. Să și-l rupă dar a urcat în ochii multora. Altfel intrăm în criză guvernamentală și politică gravă.

Ce e limpede e că  pandemia urcă vertiginos și ăștia se scarpină de funcții  în zone rușinoase”.

Ce alternative avem?

„Șoșoacă, a spus ironic poetul, fiindcă tot vrea să vină cu pistolul în Parlament. La noi când e să se aleagă praful, se alege”.

Giorgiana Radu, AMPress

 

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.