Actualitate

Orban: Avem peste 233 de voturi, dar continuăm negocierile. Am încredere că vom avea majoritate

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat că peste 233 de parlamentari s-au arătat dispuși să semneze învestirea Guvernului. El a precizat însă că va continua negocierile, pentru a se asigura că va avea majoritate chiar dacă vor exista parlamentari absenți.

„Am încredere că vom avea majoritate luni la învestirea Guvernului în plen. Astăzi, dacă toți parlamentarii cu care am stabilit și ne-au confirmat faptul că votează învestirea Guvernului, avem peste 233 de voturi. Vrem să convingem în continuare pentru a preveni eventualele absențe sau dezertări cum au mai apărut în alte situații”, a spus Ludovic Orban, în Parlament.

El a susținut că va purta negocieri până luni, inclusiv în timpul votului de învestire.

„Cu siguranță vom avea discuții până luni la ora 14:00 și probabil și în timpul votului. Vom avea discuții cu partenerii noștri cărora le mulțumesc pentru sprijinul acordat și mai ales pentru mobilizarea exemplară. Vpom continua discuțiile cu toți ceilalți parlamentari care nu au susținut până în prezent în comisii sau în activitate Guvernul pentru a-i convinge că România are nevoie de un Guvern competent și legitim”, a subliniat Orban.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.