Actualitate

Orban, despre Avocatul Poporului: Are nişte atitudini şi acţiuni care o transformă în duşmanul poporului

 

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că Instituţia Avocatul Poporului, în ultima perioadă, „are nişte atitudini şi acţiuni care o transformă nu în Avocatul Poporului, ci în duşmanul poporului”.

„Vă readuc aminte numai ce a făcut adjunctul Avocatului Poporului, transmiţând o adresă prin care să-i oblige pe directorii de spitale în care au fost trataţi pacienţii bolnavi de COVID, că sunt instituţii cercetate pentru tortură, încercând să-i transforme pe medicii, asistentele, tot personalul care a luptat în prima linie pentru tratarea persoanelor infectate, care şi-a pus în pericol chiar sănătatea, viaţa lor şi a familiilor lor, în aşa-zişi torţionari. Este ruşinos ce se întâmplă”, a afirmat Orban, răspunzând unei întrebări pe această temă, potrivit Agerpres.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.