Actualitate

Orban, despre viitorul Avocat al Poporului: „Vrem să fie o persoană care să nu aibă o ştampilă de partid”

orban cu mască 1

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri că s-a discutat în coaliţia de guvernare ca propunerea pentru funcţia de Avocat al Poporului să fie o persoană neînregimentată politic.

„A fost o discuţie la nivelul coaliţiei. Ideea e să susţinem un candidat la funcţia de Avocat al Poporului care să nu fie partizan politic, care să aibă o carieră în domeniul respectării drepturilor omului, evident, să aibă studii juridice solide. O să discutăm mai multe propuneri, că e normal. Când vom avea o soluţie, o vom decide şi o vom anunţa public. Vrem să fie o persoană care să nu aibă o ştampilă de partid”, a spus Orban la Palatul Parlamentului, conform Agerpres, citată de rtv.net.

Întrebat ce i se reproşează actualului Avocat al Poporului, Renate Weber, pe care coaliţia vrea să o revoce din funcţie, Orban a spus că aceasta a încălcat foarte multe articole din Constituţie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.