Actualitate

Orban: E necesară o adaptare. Cadrele didactice trebuie să înțeleagă …

Premierul Ludovic Orban cere sprijinul profesorilor, care trebuie să se adapteze astfel încât să poată să predea prezenți fizic și pentru cei care urmăresc lecțiile online.

Orban: E necesară o adaptare. Cadrele didactice trebuie să înțeleagă …

”E necesară o adaptare. Cadrele didactice trebuie să înțeleagă că situația în care ne găsim este o situație în care trebuie să punem pe primul plan sănătatea copiilor și că trebuie să se adapteze astfel încât să poată să predea pentru copiii din clasă și pentru cei care urmăresc lecțiile online.

Sunt convins că marea majoritate au înțeles acest lucru”, a spus Orban.

Ludovic Orban (n. , Brașov, România) este un politician și inginer român, președinte al Partidului Național Liberal, care ocupă funcția de prim-ministru al României din . În perioada aprilie 2007–decembrie 2008 a fost ministru al transporturilor în Guvernul Tăriceanu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.