Actualitate

Orban: „Fără milă și controale la maximum la transportul elevilor”. Amenzi celor care nu respectă regulile

orban 1 3

 

Premierul Ludovic Orban a cerut controale și sancțiuni drastice pentru firmele de transport care nu respectă normele sanitare la transportul elevilor spre și dinspre școală.

„Fără milă și controale la maximum la transportul elevilor”, a spus Orban la începutul ședinței de Guvern, potrivit rtv.net.

„Nu e acceptabil se îngrămădești copiii în niște mijloace de transport în care să fie adulți care nu respectă regulile și șoferii să nu zică nimic”, a continuat Ludovic Orban, care a spus că „știm, în general, care sunt firmele de transport”.

Adresându-se ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, prim-ministrul Ludovic Orban a cerut acțiune hotărâtă contra celor care refuză să respecte regulile de igienă impuse de pandemia de coronavirus în mijloacele de transport în comun. Premierul i-a cerut șefului MAI ca polițiștii și celelalte forțe de ordine să dea, fără milă, amenzi celor care nu înțeleg să respecte regulile.

De asemenea, Ludovic Orban a vorbit și despre microbuzele care fac curse intrajudețene și cu care mulți copii sunt nevoiți să meargă la școală. „Nu este normal ca în mijloacele de transport cu care copiii merg la școală să existe adulți fără mască, iar șoferii acestora să nu le zică nimic”, a punctat premierul.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.