Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Orban: Florin Cîțu are obligația să respecte statutul și regulamentele partidului

citu si orban 1536x1024 1
Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, vineri, că nu vede oportună o remaniere guvernamentală sau o schimbare de ministru la acest moment, mai ales că actualul Guvern are doar șase luni de când și-a început activitatea.

„Orice remaniere creează o anumită nesiguranță și isntabilitate la nivel guvernamental, creează tensiuni și în partid, și în coaliție și nu cred că e momentul potrivit pentru o remaniere sau o revocare de ministru, ținând cont de contextul în care ne găsim și ținând cont de faptul că suntem la șase luni de la preluarea guvernării”, a declarat Ludovic Orban, citat b1tv.ro.

Întrebat în legătură cu declarația președintelui Iohannis, potrivit căruia premierul Florin Cîțu are tot dreptul să schimbe echipa, Ludovic Orban a răspuns: „Florin Cîțu e prim-ministru susținut de PNL, e senator al PNL și membru PNL și obligația fiecărui membru PNL e să respecte statutul, regulamentele, să acționeze în conformitate cu acestea în toate funcțiile publice de reprezentare în care e susținut de partid”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.