Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Orban: M-am retras de la șefia PNL pentru ca Iohannis să fie președintele României

orban si iohannis 1
Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a făcut declarații la Palatul Parlamentului și a menționat că relația cu Klaus Iohannis s-a desfășurat într-o manieră productivă. Liderul politic a ținut să precizeze că, în trecut, s-a retras din cursa pentru șefia PNL pentru ca Iohannis să poată avea șanse să devină președintele României.

„În această perioadă am avut un parteneriat cu Klaus Iohannis care a funcționat aproape fără cusur. Împreună am făcut lucruri extrem de importante pentru România, atât pe plan intern cât și extern. Am o relație care poate fi evaluata de orice cetățean.
După ce Iohannis mi-a spus că vrea să candideze la funcția de președinte al PNL, eu mi-am retras candidatura. Președintele care este ales de PNL trebuie să aibă principala calitate de a fi ales la alegerile prezidențiale. M-am retras și l-am susținut pe Klaus Iohannis să fie președinte al României”, a declarat Orban, potrivit rtv.net.

Întrebat de presă dacă nu consideră că este momentul ca Iohannis să îl susțină în acest moment în cursa pentru șefia PNL, Orban a răspuns că președintele nu se va implica.

„Așa cum îl cunosc eu pe președintele României, nu se va implica în această campanie de alegere a președintelui PNL.” , a subliniat Ludovic Orban.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.