Actualitate

Orban: Moțiunea este consumată. Așteptăm decizia CCR

orban cu maca

Premierul Ludovic Orban spune că, din punctul său de vedere, moțiunea este „consumată”, dar că problema trebuie tranșată de Curtea Constituțională.

„Moțiunea a fost depusă în sesiune extraordinară, a fost dezbătută și acum urmează dezbaterea în altă sesiune extraordinară. Din punctul nostru de vedere, moțiunea e în afara cadrului constituțional și mi se pare firesc ca ea să nu se dezbată, să nu fie votată. Așteptăm decizia Curții, care să clarifice această chestiune. Din punctul meu de vedere, moțiunea este consumată, dar sigur că trebuie să așteptăm decizia CCR, pentru că în funcție de ea se poate stabili cu precizie ce va urma”, a spus Orban, la Parlament, potrivit digi24.ro.

Întrebat în legătură cu posibilitatea ca votul pe moțiune să fie dat în altă zi, premierul a spus: „De mâine începe sesiunea ordinară. E o altă invenție și năzdrăvănie, să intri cu moțiunea în a treia sesiune, în sesiunea ordinară, după ce ai depus-o într-o sesiune extraordinară, ai citit-o în altă sesiune extraordinară”.

„În ceea ce ne privește pe noi, ne interesează ne ocupăm de probleme României”, a adăugat el.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.