Actualitate

Orban susține că votul este „cea mai puternică armă”

kitunghii.ro

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că votul este „cea mai puternică armă” pe care o are la dispoziţie fiecare cetăţean, susţinând totodată că rezultatul scrutinului va surprinde şi va arăta clar că lucrurile „s-au schimbat fundamental” în România.

„Sunt convins că azi va fi o victorie a românilor, o victorie a românilor de bună credinţă, a românilor cu şapte ani de acasă, a românilor cu bun simţ, care îşi câştigă cinstit existenţa, a românilor care vor cu adevărat binele României. Această victorie a românilor va însemna, din punctul meu de vedere, că cei care sunt azi la putere nu vor mai avea nicio legitimitate să menţină puterea. (…) Sunt convins că va fi un rezultat care va surprinde pe toată lumea şi care va arăta clar că lucrurile s-au schimbat fundamental în România şi că cetăţenii nu mai vor să se întâmple în România ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani jumătate”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, după ce a votat la o secţie din Dobroeşti (Ilfov).

Orban a subliniat că „adevăraţii deţinători ai puterii publice” în România sunt cetăţenii, iar exercitarea acestei puteri se face prin vot.

Preşedintele PNL a menţionat că şi-a exercitat dreptul constituţional la vot atât la referendumul convocat de preşedintele României, cât şi la alegerile pentru Parlamentul European.

Articolul Orban susține că votul este „cea mai puternică armă” apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here