Actualitate

Ordonanta de Urgenta: Guvernul amână plata pensiilor speciale pentru primari. De asemenea si indemnizatiile demnitarilor, înghetate în 2022.

Guvernul vrea să adopte vineri o Ordonanţă de Urgenţă prin care să amâne din nou plata pensiilor speciale pentru primari, au precizat surse guvernamentale pentru „Adevărul”. De asemenea, Executivul vrea să îngheţe şi indemnizaţiile demnitarilor.

pensii speciale primari

Guvernul pregăteşte o ordonanţă în care să fie cuprinse mai multe prevederi referitoare la pensii şi indemnizaţii pentru persoanele alese sau numite politic. În vizorul Executivului sunt aleşii locali, parlamentarii sau secretarii de stat, precum şi alte categorii de bugetari numiţi politic.

Potrivit unor surse guvernamentale, Cabinetul va proroga pentru încă un an intrarea în plată a pensiilor speciale pentru aleşii locali, fiind al treilea al an consecutiv când se întâmplă acest lucru.

De asemenea, indemnizaţiile demnitarilor – adică parlamentari, membri ai Guvernului, secretari de stat etc – vor fi îngheţate.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.