Dezvaluiri

Otrăvit, încarcerat, bătut, dar nu tace: Disidentul rus Aleksei Navalnîi, aflat în închisoare, a fost declarat oficial terorist.

Disidentul rus Aleksei Navalnîi, care se află după gratii, a anunţat luni pe Instagram că o comisie a închisorii l-a desemnat drept extremist şi terorist, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Aleksei Navalnîi a relatat că a fost chemat în faţa unei comisii care a votat în unanimitate în favoarea acestei modificări de statut. Măsura creşte presiunile oficiale asupra celui mai cunoscut critic de pe plan intern al preşedintelui rus Vladimir Puțin.

Vizitat mai putin noaptea de gardieni

Aleksei Navalnîi facand haz de necaz, a încercat să minimalizeze anunţul, salutând faptul că de acum nu mai este considerat susceptibil să fugă şi va fi vizitat mai puţin de gardieni în cursul nopţii.

Doar că acum am un semn deasupra celulei care spune că sunt terorist, arata Aleksei Navalnîi în postarea publicată cu ajutorul avocaţilor săi, pe o retea sociala.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.