miercuri 15 august 2018 6:39 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Ovidiu Albu | Conjuraţia şobolanilor penali pentru salvarea şobolanului-şef. Armata lui Oprea sare la beregată
Adpres Market
oprea-gabriel4

Ovidiu Albu | Conjuraţia şobolanilor penali pentru salvarea şobolanului-şef. Armata lui Oprea sare la beregată

AdpresFM - Radio Online Stations  

oprea-gabriel

Imediat dupa ce au aparut primele informatii despre implicarea lui Gabriel Oprea in moartea tanarului politist Gigina, s-a deschis un front extrem de agresiv impotriva celor care indraznesc sa arate responsabilitatea generalului in tragedie. Trupele izmenarului sunt eterogene, insa au ceva in comun: probleme cu legea.

Contraofensiva generalului se desfasoara pe trei linii de atac: politic, mediatic si institutional.

In plan politic era de asteptat ca partidul de rebuturi UNPR sa isi sustina seful. Cu Oprea scos din sistem nu va mai exista nicio posibilitate ca nulitatile traseiste care populeaza formatiunea sa mai prinda functii grase in administratie, contracte cu statul sau noi mandate de parlamentari. UNPR este Oprea, UNPR este o structura infiintata special, prin influente oculte, cu scopul de a-i asigura generalului permanenta la varful puterii. Daca Oprea dispare din peisaj, dispare si UNPR.

Insa nu UNPR este important in sprijinul politic acordat responsabilului moral pentru moartea lui Bogdan Gigina. PSD si principalele figuri ale statului cu carnet de PSD sunt principalii sustinatori si cei carora Gabriel Oprea le datoreaza pastrarea functiei. Il avem in primul rand pe inculpatul Ponta Victor Viorel, care in calitate de sef al guvernului ar putea solicita demisia oricarui membru al echipei sale. Nu o face, recurge in schimb la tactica mizerabila care l-a consacrat, manipulare si minciuni despre un pretins complot politic. In al doilea rand il avem pe seful premierului, condamnatul penal Dragnea Liviu, care se spala pe maini si priveste in alta parte. PSD, ca principal partid al coalitiei de guvernare, are si forta si parghiile sa elimine pe oricine din guvern. In schimb, paseaza las responsabilitatea asupra lui Ponta, care oricum nu mai are nimic de pierdut.

In plan mediatic, linia de atac a lui Oprea este asigurata de celebra triada Antena 3-Romania TV-B1 TV, in care se detaseaza, ca de obicei, slujbasii detinutului Dan Voiculescu. Teza principala pe aceste posturi este ca „groapa e de vina”. Manipularile de la Antena 3 au mers pana acolo incat l-au bagat si pe Obama in ciorba lor, difuzand imagini cu un politist motociclist din coloana oficiala a presedintelui SUA care si-a pierdut viata. Daca se poate in America, de ce sa nu fie posibil si in Romania? Asa am aflat de la postul condamnatului Voiculescu ca si Obama foloseste in mod abuziv coloana oficiala atunci cand se deplaseaza de la carciuma. Inutil de precizat ca nu s-a suflat o vorba pe Antena 3 despre dreptul lui Gabriel Oprea de a folosi escorta, iar nimeni dintre incisivii cu microfon nu a intrebat de unde venea si incotro se indreptau petrecaretele izmene ale vicepremierului in acea noapte neagra.

In plan institutional, au fost activati atarnatorii lui Oprea de pe la mesele de protocol, liderii de sindicat. Mare parte dintre acestia, prin comunicate si prezente active pe la spalatoriile TV de mai sus, se plang de  „atacuri nemeritate la adresa ministrului de interne”.

 

Cititi articolul integral pe aktual24.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com