Cititor de proximitate cu tastatura soyal ar 727 hbr, 1024 utilizatori, 1200 evenimente, 12 v


Control acces & pontaj - Cititor de proximitate cu tastatura soyal ar 727 hbr, 1024 utilizatori, 1200 evenimente, 12 v

Descriere

Unitate control acces compusa din cititor de proximitate si tastatura, conceputa special pentru a proteja un spatiu de accesul neautorizat a altor persoane. Odata montat, in spatiul protejat nu se mai poate intra decat cu cartela preconfigurata sau cu codul de acces.Acest sistem de securitate poate fi folosit pentru spatii in care se detin valori sau documente importante(secrete), dar poate fi folosit cu usurinta si la birou sau locuinta personala. Cititorul are afisaj LCD, si este protejat la apa.


Te invităm să descoperi Cititor de proximitate cu tastatura soyal ar 727 hbr, 1024 utilizatori, 1200 evenimente, 12 v, un element distinctiv din lumea Control acces & pontaj. Adaugă Cititor de proximitate cu tastatura soyal ar 727 hbr, 1024 utilizatori, 1200 evenimente, 12 v în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Controler de acces facial pentru detectarea temperaturii hikvision ds-k5604a-3xf/v, precizie 0.1 gradeControler de acces facial pentru detectarea temperaturii hikvision ds-k5604a-3xf/v, precizie 0.1 grade
Detalii produs
Controler de acces facial pentru detectarea temperaturii hikvision ds-k5604a-3xf/v, precizie 0.1 grade

DS-K5604A-3XF/V este un controler de acces facial pentru detectarea temperaturii corporale, de la Hikvision. Acesta este ideal pentru a fi instalat si utilizat in zonele publice aglomerate, cum ar fi, scoli, puncte de trecere a frontierei, aeroporturi sau spitale. Dispozitivul permite stocarea a 100.000 de evenimente (cu imagini). DS-K5604A-3XF/V dispune de o camera cu rezolutie de 2 Megapixeli care faciliteaza obtinerea de imagini clare...
Controler de acces facial pentru detectarea temperaturii hikvision ds-k1t671tm-3xf, precizie 0.1 gradeControler de acces facial pentru detectarea temperaturii hikvision ds-k1t671tm-3xf, precizie 0.1 grade
Detalii produs
Controler de acces facial pentru detectarea temperaturii hikvision ds-k1t671tm-3xf, precizie 0.1 grade

DS-K1T671TM-3XF este un controler de acces facial pentru detectarea temperaturii corporale, de la Hikvision. Acesta este ideal pentru a fi instalat si utilizat in zonele publice aglomerate, cum ar fi, scoli, puncte de trecere a frontierei, aeroporturi sau spitale. Dispozitivul permite stocarea a 100.000 de evenimente (cu imagini). DS-K1T671TM-3XF dispune de o camera cu rezolutie de 2 Megapixeli care faciliteaza obtinerea de imagini clare...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!