Unitate de control beninca da.s04


Blocatoare loc parcare - Unitate de control beninca da.s04

Descriere

Unitate de control Beninca DA.S04 pentru maxim 4 sisteme automate pentru blocarea locului de parcare VE.SOR pregatit pentru conectarea modulului radio.


Te invităm să descoperi Unitate de control beninca da.s04, un element distinctiv din lumea Blocatoare loc parcare. Adaugă Unitate de control beninca da.s04 în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Modul incarcare baterie unitate de control beninca da.rbModul incarcare baterie unitate de control beninca da.rb
Detalii produs
Modul incarcare baterie unitate de control beninca da.rb

Modul incarcare baterie Beninca DA.RB pentru unitatea de control DA.S04.
Modul pentru blocator automat loc parcare beninca da.eModul pentru blocator automat loc parcare beninca da.e
Detalii produs
Modul pentru blocator automat loc parcare beninca da.e

Modul Beninca DA.E pentru sistemul automat de blocare al locului de parcare VE.SOR (o buc DA.E pentru fiecare VE.SOR).
Sistem manual blocare loc parcare beninca ve.somSistem manual blocare loc parcare beninca ve.som
Detalii produs
Sistem manual blocare loc parcare beninca ve.som

Sistem manual pentru blocarea locului de parcare Beninca VE.SOM.
Sistem automat blocare loc parcare beninca ve.sor, 24 vSistem automat blocare loc parcare beninca ve.sor, 24 v
Detalii produs
Sistem automat blocare loc parcare beninca ve.sor, 24 v

Sistem automat pentru blocarea locului de parcare Beninca VE.SOR cu motor de 24 V si alimentare la 220 V. Este construita special pentru uz intensiv.
Modul de control acces dea net 230nModul de control acces dea net 230n
Detalii produs
Modul de control acces dea net 230n

DEA NET 230N este un circuit modul de control acces cu posibilitatea de ajustare a parametrilor de operare, cum ar fi: puterea, viteza si durata incetinirii, sensibilitatea senzorului anti-strivire, cat si posibilitatea programarii de a bloca sau a preveni manipularea frauduloasa de instalare. Mai poate programa timpul de operare la fiecare intrare. Este prevazuta cu iesiri pentru conectare ca unitate master pentru retelele de autobus NET,...
Blocator parcare automat cu telecomanda si senzor zkteco plock2Blocator parcare automat cu telecomanda si senzor zkteco plock2
Detalii produs
Blocator parcare automat cu telecomanda si senzor zkteco plock2

PLOCK2 este un blocator automat pentru locul de parcare cu telecomanda si senzor, de la ZKTeco. Plock 2 dispune de toate caracteristicile Plock 1 si este echipat cu functia de detectare automata. Utilizatorul isi poate gestiona cu usurinta spatiul de parcare prin plasarea unui senzor intr-o priza de bricheta. In comparatie cu incuietorile traditionale de parcare, Plock 2 nu are nevoie de nicio operatiune manuala, ceea ce face experientele de...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!