Camera supraveghere mascata in vizor de usa ss-cs02, universala, 2 mp, 1.8 mm, unghi 170 grade


Camere supraveghere mascate - Camera supraveghere mascata in vizor de usa ss-cs02, universala, 2 mp, 1.8 mm, unghi 170 grade

Descriere

Aceasta camera video mascata in vizor de usa va permite sa vedeti tot timpul, direct pe televizorul dumneavostra ceea ce se intampla in fata usii casei sau apartamentului. Camera este contruita astfel incat sa se poata adapta oricarui tip de usa, avand practic aceiasi marime cu un vizor normal. Se poate conecta foarte simplu *direct la televizor  sau la DVR pentru inregistrare. Unghiul foarte mare va permite sa vedeti toata casa scarii. Camera se poate conecta pe un televizor care suporta intrare BNC, dar ea trebuie comutata in tehnologia CVBS, iar pentru acest lucru este nevoie de un DVR.


Te invităm să descoperi Camera supraveghere mascata in vizor de usa ss-cs02, universala, 2 mp, 1.8 mm, unghi 170 grade, un element distinctiv din lumea Camere supraveghere mascate. Adaugă Camera supraveghere mascata in vizor de usa ss-cs02, universala, 2 mp, 1.8 mm, unghi 170 grade în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Camera video mascata in oglinda da-398cCamera video mascata in oglinda da-398c
Detalii produs
Camera video mascata in oglinda da-398c

Camera video color mascata in oglinda, de interior, cu un senzor de 1/3 inch CMOS si o rezolutie inalta de 600 linii TV. Lentila fixa de 3.6 mm permite camerei video sa aibe un unghi larg de vizualizare. Camera ascunsa in oglinda poate fi aplicata in diverse locatii: supermarket-uri, mall-uri, banci, spitale, aeroporturi, parcari, hoteluri, cladiri de birouri sau rezidentiale. Suportul camerei nu este inclus in pachet!

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!