Selector cu cheie motorline csv200


Selectoare - Selector cu cheie motorline csv200

Descriere

CSV200 este un selector cu cheie de la Motorline care se foloseste pentru comanda de deschidere / inchidere manuala si securizata a automatizarilor. Se livreaza impreuna cu 2 chei speciale. Dispune de comutator electric deschidere/inchidere.


Te invităm să descoperi Selector cu cheie motorline csv200, un element distinctiv din lumea Selectoare. Adaugă Selector cu cheie motorline csv200 în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Selector cu cheie pentru automatizari beninca tokey, contact no/com/nc, 24vSelector cu cheie pentru automatizari beninca tokey, contact no/com/nc, 24v
Detalii produs
Selector cu cheie pentru automatizari beninca tokey, contact no/com/nc, 24v

TOKEY este un selector cu cheie pentru automatizari, de la Beninca. Acesta se foloseste pentru comanda de deschidere / inchidere manuala si securizata a automatizarilor. Dispune de concat iesire NO/COM/NC, este fabricat din metal rezistent si se alimenteaza la 24V cu un consum maxim de 1A.
Selector cu cheie byou k.bySelector cu cheie byou k.by
Detalii produs
Selector cu cheie byou k.by

Selector cheie BYOU K.BY cu controlul automatizarilor pentru porti si usi automate. Fixare pe perete, cheie personalizata. Cheia personalizata, de asemenea, are o functie "burglar-resistance(rezistenta la hoti)", deoarece este indispensabil pentru deschiderea selectorului.
Selector cu cheie nice ekseuSelector cu cheie nice ekseu
Detalii produs
Selector cu cheie nice ekseu

Selectorul cu cheie Nice EKSEU cu cilindru european. Are o cutie de plastic care protejeaza contactele electrice si leverele. Este foarte rezistent, fapt care se datoreaza carcasei confectionate din metal. Toate selectoarele NICE EKS dispun de inchidere automata. Utilizabile pentru comanda directă la motor în aplicaţii cu alimentare de la reţea (230 Vca).
Selector cu cheie nice eksSelector cu cheie nice eks
Detalii produs
Selector cu cheie nice eks

Selectorul cu cheie Nice EKS are o cutie de plastic care protejeaza contactele electrice si leverele. Este foarte rezistent, fapt care se datoreaza carcasei confectionate din metal. Toate selectoarele NICE EKS dispun de inchidere automata.
Selector cu cheie powertech pks-1Selector cu cheie powertech pks-1
Detalii produs
Selector cu cheie powertech pks-1

PKS-1 este un selector cu cheie de la Powertech.
Selector cu cheie roger technology r85/60es, ip 54Selector cu cheie roger technology r85/60es, ip 54
Detalii produs
Selector cu cheie roger technology r85/60es, ip 54

Roger Technology R85/60ES este un selector cu cheie foarte practic, cuprinzator si plin de avantaje. Acesta a fost proiectat pentru a raspunde rapid la nevoile consumatorului, cu un set extins de beneficii: Micro-intrerupator universal care poate fi usor schimbat datorita carcasei sale speciale. Activarea revenirii cu o miscare precisa si in conditii de siguranta. Carcasa rezistenta la intemperii, cu sistem anti-furt.
Selector cu cheie motorline csv100Selector cu cheie motorline csv100
Detalii produs
Selector cu cheie motorline csv100

CSV100 este un selector cu cheie de la Motorline care se foloseste pentru comanda de deschidere / inchidere manuala si securizata a automatizarilor. Se livreaza impreuna cu 2 chei speciale.
Selector cu cheie motorline scmv150Selector cu cheie motorline scmv150
Detalii produs
Selector cu cheie motorline scmv150

SCMV150 este un selector cu cheie de la Motorline pentru automatizari, rulouri, etc. ce poate fi montat aplicat si la exterior. Pachetul contine doua chei pentru cilindru model european.
Selector digital radio roger technology h85/tdr/e, 4 canale, ip 54Selector digital radio roger technology h85/tdr/e, 4 canale, ip 54
Detalii produs
Selector digital radio roger technology h85/tdr/e, 4 canale, ip 54

H85/TDR/E este un selector digital rodio cu 4 canale de la Roger Technology. Are tastatura digitala cu codificare fixa si saritoare. Gradul mare de protectie impotriva intemperiilor IP 54 permite instalarea la exterior. Are baterie cu o durata de functionare de minim 2 ani, la 10 actionari/zi.
Selector digital cu tastatura touch bft q-bo, 10 canale, 100 mSelector digital cu tastatura touch bft q-bo, 10 canale, 100 m
Detalii produs
Selector digital cu tastatura touch bft q-bo, 10 canale, 100 m

Q-BO este un selector digital cu tastatura touch, de la BFT. Dispune de 10 canale, avand o raza de actiune de 100 m in camp deschis. Frecventa de lucru este de 433.92 MHz, iar timpul de cod acceptat este rulant (rolling code). Gradul de protectie este garantat de standardul IP55, selectorul fiind rezistent la conditii meteo nefavorabile. Alimentarea se va face cu ajutorul a 2 baterii CR123A/1400 mAH, iar temperatura optima de functionare este...
Selector digital wireless cu tastatura pentru automatizari nice n-edswg, 433.92 mhz, cod dinamic, 3 canale, interior/exteriorSelector digital wireless cu tastatura pentru automatizari nice n-edswg, 433.92 mhz, cod dinamic, 3 canale, interior/exterior
Detalii produs
Selector digital wireless cu tastatura pentru automatizari nice n-edswg, 433.92 mhz, cod dinamic, 3 canale, interior/exterior

N-EDSWG este un selector digital wireless cu tastatura pentru automatizarile de la Nice. Acesta dispune de codificare pe 52 biti FloR si este compatibil cu receptoarele FloR cu cod saritor. Poate genera 4.5 milioane de miliarde de combinatii cu autoinvatare. De asemenea, selectorul dispune de 3 canele de transmisie pentru comanda a 3 automatizari sau pentru 3 comenzi diferite personalizate ale automatizarii individuale. Beneficiaza de 13 taste...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!