Numarator persoane optex vc-1020e, 65 persoane, 4 zone, aparent


Numaratoare - Numarator persoane optex vc-1020e, 65 persoane, 4 zone, aparent

Descriere

VC-1020E este un numarator de persoane, de la Optex. Acesta poate detecta pana la 65 de persoane simultan. Datorita senzorului color CMOS 1/4 are unghi de detectie 128° orizontal si 95° vertical. Dispune de pana la 4 zone arie de detectie configurabila. Inaltimea de insatalare este cuprinsa intre 2 si 4.2 m. Are grad de protectie impotriva intemperiilor IP 32, fiind conceput pentru utilizare in interior. Carcasa este confectioanta din plastic.


Te invităm să descoperi Numarator persoane optex vc-1020e, 65 persoane, 4 zone, aparent, un element distinctiv din lumea Numaratoare. Adaugă Numarator persoane optex vc-1020e, 65 persoane, 4 zone, aparent în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Numarator persoane intrare in magazin scs dc-500, 6 m, 9-15 v, 4 digitiNumarator persoane intrare in magazin scs dc-500, 6 m, 9-15 v, 4 digiti
Detalii produs
Numarator persoane intrare in magazin scs dc-500, 6 m, 9-15 v, 4 digiti

Numarator de persoane pentru intrare in magazin cu Display pe 4 digiti utilizat impreuna cu DES-700. *Dispozitivul nu poate functiona fara bariera reflectiva (bariera IR + prisma reflexie) si difuzor cu volum reglabil.
Numarator autovehivule portabil trafx, 8m, watherproofNumarator autovehivule portabil trafx, 8m, watherproof
Detalii produs
Numarator autovehivule portabil trafx, 8m, watherproof

Acest numarator de autovehicule inovator este fiabil si compact care utilizeaza un magnetometru de calitate aerospatiala si un software integrat avansat pentru detectarea vehiculelor. Autoturismele pot fi numarate de la pana la o distana de 8 metri, permitand acoperirea a doua benzi de la o instalatie aflata la marginea drumului. Instalatiile pe sosea sunt mai sigure si mai usor accesibile decat cele din mijlocul benzii. Daca unitatea este...
Numarator persoane optex vc-1050e, 65 persoane, 4 zone, ingropatNumarator persoane optex vc-1050e, 65 persoane, 4 zone, ingropat
Detalii produs
Numarator persoane optex vc-1050e, 65 persoane, 4 zone, ingropat

VC-1050E este un numarator de persoane, de la Optex. Acesta poate detecta pana la 65 de persoane simultan. Datorita senzorului color CMOS 1/4 are unghi de detectie 128° orizontal si 95° vertical. Dispune de pana la 4 zone arie de detectie configurabila. Inaltimea de insatalare este cuprinsa intre 2 si 4.2 m. Are grad de protectie impotriva intemperiilor IP 32, fiind conceput pentru utilizare in interior. Carcasa este confectioanta din...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!