Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.100, raza 1 m


Kituri feronerie culisante - Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.100, raza 1 m

Descriere

KA8103.100 este un kit de feronerie pentru poarta articulata RADIUS, de la FAC. Acest kit este adresat pentru portile ce vor fi instalate in spatiile de acces mici, inguste. Portile articulate sunt compuse din foi cu o latime intre 400 mm si 1500 mm, in functie de spatiu la front de strada si raza de curbura utilizata. Kit-ul este alcatuit din 2x role cu articulatie pentru prima foaie, 1x raza de curbura de 1 m, 1x ghidaj superior reglabil cu 4 role si 2x opritoare de cursa aplicate.


Te invităm să descoperi Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.100, raza 1 m, un element distinctiv din lumea Kituri feronerie culisante. Adaugă Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.100, raza 1 m în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.001Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.001
Detalii produs
Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.001

KA8103.001 este un kit de feronerie pentru poarta articulata RADIUS, de la FAC. Acest kit este adresat pentru portile ce vor fi instalate in spatiile de acces mici, inguste. Portile articulate sunt compuse din foi cu o latime intre 400 mm si 1500 mm, in functie de spatiu la front de strada si raza de curbura utilizata. Kit-ul este alcatuit din 2x balama intermediara intre foi tip foarfeca si 1x rola culisare tip pivot cu rotatie.
Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.050, raza 0.5 mKit feronerie poarta articulata fac ka8103.050, raza 0.5 m
Detalii produs
Kit feronerie poarta articulata fac ka8103.050, raza 0.5 m

KA8103.050 este un kit de feronerie pentru poarta articulata RADIUS, de la FAC. Acest kit este adresat pentru portile ce vor fi instalate in spatiile de acces mici, inguste. Portile articulate sunt compuse din foi cu o latime intre 400 mm si 1500 mm, in functie de spatiu la front de strada si raza de curbura utilizata. Kit-ul este alcatuit din 2x role cu articulatie pentru prima foaie, 1x raza de curbura de 0.5 m, 1x ghidaj superior reglabil cu 4...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!