Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21-zk, otel inoxidabil


Yale electromagnetice si accesorii - Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21-zk, otel inoxidabil

Descriere

ACC-STP-21-ZK este un suport pentru yale, de la ZKteco. Acesta este compatibil cu seriile 45/44, 50, 62, 99 si 99 TOP. Acesta este confectionat din otel inoxidabil.


Te invităm să descoperi Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21-zk, otel inoxidabil, un element distinctiv din lumea Yale electromagnetice si accesorii. Adaugă Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21-zk, otel inoxidabil în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Cilindru electronic salto g9e1xCilindru electronic salto g9e1x
Detalii produs
Cilindru electronic salto g9e1x

Cilindru Electronic SALTO GEO G9E1x (jumatate profil) este special conceput pentru a se potrivi usilor din europa care sunt echipate cu un profil european, broasca cu cilindru. Semnalizare acustica si optica prin inel de lumina. Dual colourgreen/red pentru a indica autorizarea accesului.
Cilindru electronic saltor z901e-31w31nis00Cilindru electronic saltor z901e-31w31nis00
Detalii produs
Cilindru electronic saltor z901e-31w31nis00

Cilindru Electronic SALTO XS4 Z901E-31W31NIS00, de tip Contactless Mifare-DESfire.Cilindru cu doua mânere sferice, în interior si în exterior, cilindru cu profil Euro.
Cilindru electronic salto geo g9e3xCilindru electronic salto geo g9e3x
Detalii produs
Cilindru electronic salto geo g9e3x

Cilindru electronic SALTO GEO, include doua cititoare de proximitate Mifare cu frecventa de 13,56 MHz atat pe exterior cat si pe interior. Permite accesul controlat intr-o incapere (iesirea fiind libera), prin inlocuirea butucului usii existente cu cel SALTO. Cilindrul are multiple variante de utilizare: standalone (prin programarea cardurilor cu ajutorul unor carduri speciale de programare) sau retea locala (prin programarea cardurilor cu...
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-22g-zk, finisaj griSuport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-22g-zk, finisaj gri
Detalii produs
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-22g-zk, finisaj gri

ACC-STP-22G-ZK este un suport pentru yale electromagnetice, de la ZKTeco. Acesta are un finisaj vopsit gri si este compatibil cu seriile 45/44, 50 si 99.
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-22-zk, otel inoxidabilSuport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-22-zk, otel inoxidabil
Detalii produs
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-22-zk, otel inoxidabil

ACC-STP-22-ZK este un suport pentru yale, de la ZKTeco. Acesta este compatibil cu seriile 45/44, 50 si 99. Este fabricat din otel inoxidabil.
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21g-zk, finisaj griSuport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21g-zk, finisaj gri
Detalii produs
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-21g-zk, finisaj gri

ACC-STP-21G-ZK este un suport pentru yale, de la ZKTeco. Acesta este compatibil cu seriile 45/44, 50, 62, 99 si 99 TOP. Are un finisaj vopsit gri.
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-10g-zk, finisaj griSuport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-10g-zk, finisaj gri
Detalii produs
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-10g-zk, finisaj gri

ACC-STP-10G-ZK este un suport pentru yale, de la ZKTeco. Acesta este compatibil cu seriile 45/44, 50, 62, 99 si 99 TOP. Are un finisaj vopsit gri.
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-10-zk, otel inoxidabilSuport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-10-zk, otel inoxidabil
Detalii produs
Suport pentru yala electromagnetica zkteco acc-stp-10-zk, otel inoxidabil

ACC-STP-10-ZK este un suport pentru yale, de la ZKTeco. Acesta este compatibil cu seriile 45/44, 50, 62, 99 si 99 TOP. Este confectionat din otel inoxidabil.
Set suport montaj l si z hikvision ds-k4h258-lz pentru electromagnetSet suport montaj l si z hikvision ds-k4h258-lz pentru electromagnet
Detalii produs
Set suport montaj l si z hikvision ds-k4h258-lz pentru electromagnet

Hikvision DS-K4H258-LZ este format dintr-un suport de montaj tip L si unul tip Z, din aluminiu, pentru usi din lemn si metal.
Yala electromecanica rezistenta la foc dorcas-sf99-2-nf/lx, fail secure, 900 kgf, ingropatYala electromecanica rezistenta la foc dorcas-sf99-2-nf/lx, fail secure, 900 kgf, ingropat
Detalii produs
Yala electromecanica rezistenta la foc dorcas-sf99-2-nf/lx, fail secure, 900 kgf, ingropat

DORCAS-SF99-2-NF/LX este o yala electromecanica cu suport de montare, rezistenta la foc. Aceasta are o forta de retinere de pana la 900 Kgf si mod de functionare Fail Secure (inchis fata alimentare). Yala este actionata prin impuls temporizat si are un ciclu de functionare de pana la 200.000 deschideri. Zavorul este radial si ajustabil, iar yala simetrica si reversibila. Alimentarea se va face la 10-24Vcc/Vca cu un consum de 280mA/12Vcc,...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!