Sistem sonorizare cafenea power dynamics kit-ppa30-cspb5 cu amplificator, difuzoare de tavan


Sisteme sonorizare - Sistem sonorizare cafenea power dynamics kit-ppa30-cspb5 cu amplificator, difuzoare de tavan

Descriere

Sistemul KIT-PPA30-CSPB5 este conceput pentru cafenele de dimensiuni mici/mijlocii. Amplificatrul se poate utiliza cu usurinta, avand performanta si fiabilitate excelenta cu control deplin asupra sistemului, a basului si a inaltelor. Acesta este echipat cu un player multimedia pentru a reda melodii MP3, avand porturi USB/SD si Bluetooth pentru a usura modalitatea de conectare si utilizare. Cele 2 intrari jack 6.3 mm permite conectarea microfoanelor. Difuzoarele de tavan de 5 inch reda perfect sunetul, avand un intrasformator de 100V care previne orice pierdere a calitatii sunetului.


Te invităm să descoperi Sistem sonorizare cafenea power dynamics kit-ppa30-cspb5 cu amplificator, difuzoare de tavan, un element distinctiv din lumea Sisteme sonorizare. Adaugă Sistem sonorizare cafenea power dynamics kit-ppa30-cspb5 cu amplificator, difuzoare de tavan în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Produse din aceiasi categorie

Sistem sonorizare biserica cu amplificator, goarne, boxa coloana, 1 microfon wireless uhf, 1x lavaliera, 1x microfon cu cascaSistem sonorizare biserica cu amplificator, goarne, boxa coloana, 1 microfon wireless uhf, 1x lavaliera, 1x microfon cu casca
Detalii produs
Sistem sonorizare biserica cu amplificator, goarne, boxa coloana, 1 microfon wireless uhf, 1x lavaliera, 1x microfon cu casca

Acesta este un sistem de sonorizare, special creat pentru Biserici. Amplificatorul pentru sonorizari cu 2 zone de la Power Dynamics are un receptor bluetooth pentru a usura redarea audio. Din acest amplificator se pot controla intensitatea bass, treble si volumul master. Are 2 intrari pentru microfon/line la jack de 6.3 mm si 2 intrari RCA stereo. Telecomanda pentru aplificator este inclusa in pachet. Goarna de putere mare, are o carcasa ABS din...

Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!