Microfon audio cu 6 zone pentru sisteme de public address itc t-216, rs458, 10 w, distanta de comunicare 1 km


Microfoane conferinta - Microfon audio cu 6 zone pentru sisteme de public address itc t-216, rs458, 10 w, distanta de comunicare 1 km

Descriere

T-216 este un microfon cu 6 zone pentru sisteme de Public Address (PA), de la ITC. Acesta dispune de buton pentru selectarea zonei, utilizatorul putand alege o singura zona, mai multe zone sau toate. Se poate selecta numarul de sunete, 2 sau 4. Setarea codului de adresa se efectueaza dupa ce echipamentul este pornit prin apasarea lunga a butonului din zona 1 pana la 6. Daca lumina rosie este intermitenta, inseamna ca setarea este in curs de efectuare. Nu este permis acelasi cod de adresa pentru microfon. Codul de adresa cand se apasa „01” are cea mai mare prioritate si acest microfon poate suprascrie alt microfon. Functia de asteptare automata, cand nu este detectat niciun semnal de la microfon timp de un minut, conversatia se va inchide automat si butonul de apel este oprit. Portul RS485 poate fi cascadat online la 6 bucati. Panoul are 10 niveluri de volum si accepta functia preventiva si de asteptare atunci cand este utilizat online, iar distanta de comunicare este de 1 Km. Alimentarea se va face la 24V DC cu un consum de 10 W.


Te invităm să descoperi Microfon audio cu 6 zone pentru sisteme de public address itc t-216, rs458, 10 w, distanta de comunicare 1 km, un element distinctiv din lumea Microfoane conferinta. Adaugă Microfon audio cu 6 zone pentru sisteme de public address itc t-216, rs458, 10 w, distanta de comunicare 1 km în colecția ta și lasă-te inspirat pentru un stil de viață plin de culoare!

Modalități de Plată și Livrare


Alege modalitatea de plată care ți se potrivește: online cu cardul sau la livrare. Costul livrării se calculează la finalizarea comenzii, iar pentru unele produse, poți beneficia de transport gratuit. În perioade aglomerate, livrările pot întârzia, dar aventura merită așteptată!

Garanția Ofertelor


Garanția variază în funcție de partenerii noștri. Ești protejat de lege și ai dreptul de a returna produsele în 14 zile, fără costuri adiționale.

Notă de Informare


Deși ne străduim să oferim informații exacte, nu putem garanta disponibilitatea produselor la partenerii noștri. În caz de discrepanțe, informațiile de pe site-urile partenerilor au prioritate. Responsabilitatea legală pentru produse revine în totalitate comercianților. Prețurile sunt exprimate în Lei, cu toate taxele incluse.

Confidențialitatea Datelor Tale


Nu solicităm informații personale și nu procesăm date cu caracter personal. Explorarea este liberă și sigură!


Pas cu pas, ADPres.ro te ghidează prin labirintul ofertelor online, dezvăluindu-ți comoara ascunsă a produselor la prețuri reduse. Aici, dorințele tale capătă formă și culoare, iar opțiunile sunt atât de variate, încât explorarea devine o aventură în sine. Calitate, varietate și economie – trio-ul care îți deschide porțile spre alegeri inspirate!