Life Style

Pacient mumificat, găsit într-un RMN defect din Spitalul Județean. I-au zis să așepte acolo până vin băieții de la tehnic

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

O descoperire uluitoare a fost făcută într-un Spital Judetean din Romania. Mumia unui pacient a fost găsită într-un computer tomograf din unitatea medicală.

O echipă de arheologi, fizicieni, oameni de știință, detectivi, politicieni locali și mulți gură-cască au fost chemați la fața locului pentru a studia mumia. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, care fusese programat la analize RMN încă de pe vremea când era adolescent.

Se pare că, după ani de așteptare, bărbatul a avut ghinion, computerul tomograf s-a stricat, iar acesta a fost lăsat să aștepte încă cinci ani, până când a fost găsit de băieții de la tehnic, care fuseseră chemați să repare aparatul.

„Ne bucurăm că s-a reușit o asemenea descoperire, ceea ce ne arată că în Spitalul Județean Constanța se fac progrese și că lucrurile avansează. Mai încet, dar avansează“, a spus președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Membrii familiei au fost chemați să-și ia acasă mumia, însă aceștia nu au fost de găsit, fiind împrăștiați prin Italia, Spania sau Marea Britanie.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

Sursa: constantadeazi.ro

Cascada Bucias   

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.