Dezvaluiri

Pana unde merge minciuna propagandistica. Profesorul Rafila ar fi spus cu nu exista Coronavirus

Propaganda antiliberală se foloseşte de aşa zisa conspirație mondială cu invenția coronavirului care nu ae exista. Politicieni gen Cataramă fac demonstrații de autoîmbolnăvire, torturându-și familia, se cere arestarea guvernului. Dintr-un interviu trunchiat reiese că profesorul Rafila, om de știință care a adus în fața opiniei publice de zeci de ori argumente pentru a ne păzi de acest virus extrem de agresiv, a spus că virusul acesta nu există.

Profesorul Rafila ar fi spus cu nu există Coronavirus

Realizatorul de televiziune Mihai Gâdea l-a întrebat pe pofesor dacă a spus acest lucru:

„Este o campanie – inclusiv dintr-un interviu al meu la un post de radio a fost tăiat pur şi simplu şi reieşea că eu susţin că nu există coronavirusul. Eu am spus că este unul dintre exemplele de stupiditate care pot să apară, să pretinzi că acest virus nu există, dar el în acelaşi timp a fost identificat, a fost secvenţiat, produce îmbolnăviri şi se lucrează la producerea unui vaccin. Dar depinde de unde tai. Poţi să vă pun la dispoziţie varianta originală a interviului meu. S-a decupat o secvenţă dintr-un interviu. (…) Dumneavoastră credeţi că eu am tulburări de comportament, pot să discut de zeci de ori despre acest virus şi într-un anumit moment să afirm că nu există?”, a răspuns profesorul.

Folosirea acestor mijloace e de sorginte sovietică, afirmă un nepot al deținutui politic Ioan Zăgan, fost coleg de temniță cu Corneliu Coposu. ”Sunt partide care se pot sui pe cadavre pentru a reveni la guvernare, iar mizeria nu are limite”, a mai spus el.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.