Retete

Pandispan cu capsuni

 

INGREDIENTE

• Oua – 4 buc.
• Zahar pudra – 4 linguri
• Faina – 4 linguri
• Praf de copt – 1 lingurita
• Zeama de lamaie – 1 lingurita
• Sare – un praf
• Coaja rasa de la o lamaie
• Extract de vanilie – 1 lingurita
• Capsune – 200 gr.

 

MOD DE PREPARARE

• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
• adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
• adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
• mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
• puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
• adaugati hartie de copt intr-un vas si turnati compozitia
• adaugati deasupra capsunile taiate
• setati pe modul de gatire ”Low” si timpul de 3 ore
• cand prajitura este coapta, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra.

Pofta buna!


Lasa comentariul tau...