Actualitate

Panică la „Acces Direct

Panică la „Acces Direct”! Vulpiței i s-a făcut rău înainte de emisiune, așa că ambulanța a fost chemată de urgență.

UPDATE. Ambulanța a sosit, iar Veronica este consultată.

Starea de sănătate a Vulpiței este din ce în ce mai precară. După ce a fost la un pas de leșin chiar în timpul unei vizite la Parlament, același lucru s-a repetat și astăzi, chiar înainte de emisiune. Acuză că o doare stomacul îngrozitor, că nu poate să se ridice și chiar plânge de durere! Mai mult, spune că are amețeli și grețuri și că oricât ar încerca să verse, nu reușește, spre grija tuturor din jur, mai ales a lui Viorel.

Sănătatea Veronicăi, din ce în ce mai precară
Imediat după ce a început emisiunea, Mirela Vaida a făcut anunțul îngrijorător. Ambulanța a fost chemată de urgență, să vină la platouri și să aibă grijă de Vulpița, care se simte așa de rău încât nici măcar nu se poate ridica de pe canapea.

Toată lumea se gândește la același lucru. Să fie oare acestea simptomele unei noi sarcini? Veronica neagă vehement acest lucru și susține că nu se pune vorba să fie însărcinată. Nimeni nu știe, însă, ce a pățit soția-vulpiță, soțul ei fiind extrem de îngrijorat. El crede că este de la mâncare, însă cine știe ce s-a întâmplat, de fapt?

Deși a încercat să meargă în platou, ajutată de mai mulți oameni care efectiv au cărat-o pe brațe, Veronica a ajuns tot pe canapea, aproape plângând de durere.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.