Actualitate

Papa Francisc, mesaj pe contul său oficial înaintea vizitei sale din România

Papa Francisc va începe de vineri o vizită în România, avionul său urmând să aterizeze la ora 11.30 pe Aeroportul Henri Coandă.

Papa Francisc a prefaţat vizita pe care o va face în România printr-un mesaj postat joi pe contul său oficial de Twitter. „Mă duc mâine în România ca pelerin, pentru a fi alături de fraţii din Biserica Ortodoxă Română şi credicioşii catolici. Vă rog, rugaţi-vă pentru mine„, a scris Papa Francisc pe Twitter.

Papa Francisc ajunge vineri la Bucureşti, la douăzeci de ani după vizita Sfântului Ioan Paul al II-lea. Agenda vizitei include trei Sfinte Liturghii, opt discursuri în faţa autorităţilor politice şi religioase, beatificarea a şapte episcopi greco-catolici martiri şi o întâlnire cu comunitatea romă în doar trei zile foarte intense, la Bucureşti, Iaşi, Şumuleu-Ciuc şi Blaj, sub genericul „Să mergem împreună!„.

Întâlnirile cu preşedintele, primul ministru, patriarhul şi Sinodul permanent al Bisericii Ortodoxe Române şi cu vice-preşedintele Conferinţei Episcopilor din România marchează prima zi a călătoriei apostolice a papei Francisc în România, dedicată în întregime autorităţilor politice şi bisericeşti din Capitală.

Articolul Papa Francisc, mesaj pe contul său oficial înaintea vizitei sale din România apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.