Retete Culinare

Păpănași la cuptor – mai gustoși, mai sănătoși!

Păpănași la cuptor. Să pregătim împreună păpănași la cuptor, care sunt un mic dejun minunat – gustos și sănătos. Rețeta este foarte simplă și ușor de realizat. Încercați!

INGREDIENTE:

-450-500 gr de brânză de vaci;

-3-5 linguri de zahăr;

-1 ou;

-1 linguriță de praf de copt;

-1 praf de sare;

-vanilie;

-1 pahar de făină (130 gr);

-1 lingură de amidon.

MOD DE PREPARARE:

1.În vasul cu brânză de vaci adăugați ou, sare, vanilie și zahăr, apoi amestecați.

2.Combinați făina cu praf de copt și amidon. Încorporați treptat amestecul în compoziția de brânză.

3.Frământați un aluat puțin lipicios, dar nu e nevoie să mai adăugați făină.

4.Rupeți bucăți de aluat și formați biluțe. Din această cantitate de ingrediente obțineți 16 păpănași.

5.Tapetați tava cu hârtie de copt, o ungeți cu unt, așezați păpănașii și îi coaceți la cuptorul preîncălzit până la 180°C timp de 30-35 de minute.

Păpănașii sunt foarte aromați și gustoși. Rețeta merită încercată!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

The post Păpănași la cuptor – mai gustoși, mai sănătoși! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.