miercuri 26 septembrie 2018 8:32 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Părintele Constantin Necula, celebru pentru predicile virale de pe internet | ”La primul concert rock, voi fi alături de tineri, în sutană și cu crucea la gât”
Adpres Market
parintele-necula-sibiu

Părintele Constantin Necula, celebru pentru predicile virale de pe internet | ”La primul concert rock, voi fi alături de tineri, în sutană și cu crucea la gât”

AdpresFM - Radio Online Stations  

parintele-necula-sibiu

În toate bisericile mari din Arhiepiscopia Sibiului se face acum slujba pentru victimele din incendiul de la Colectiv. Preotul Constantin Necula a recunoscut, înaintea slujbei, că ascultă muzică rock și că spune acest lucru știind ca o să-și atragă mai multe antipatii din partea colegilor preoți, scrie turnulsfatului.ro

„Le promit tinerilor că, la primul concert rock din Piața Mare, voi fi alături de ei, în sutană și cu crucea la gât. Este o muzică pe care o ascult uneori și care mă liniștește. Dar, mai presus de asta, vreau să le arăt tinerilor că întotdeauna voi fi alături de ei. Poate, la bătrânețe, chiar o să scriu o carte despre tineri”.

Preotul recunoaște că s-a simțit lezat de huiduielile tinerilor din prima seară de proteste, din fața Mitropoliei.

„Am primit ulterior, pe facebook sau la telefon, mai multe scuze din partea participanților. M-am mai liniștit. Un tată chiar m-a sunat să-mi spună că și fiul lui era în mulțime, dar era mai în spate și nu a înțeles de ce se huiduie și că vrea să-și ceară scuze. Eu le respect părerea și celor care nu cred, dar vreau, atunci când ne întâlnim, să ne salutăm și să ne respectăm”, a declarat părintele Necula.

Câteva zeci de sibieni participă la slujba de pomenire în memoria victimelor de la Colectiv.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com