sâmbătă 18 august 2018 6:28 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Părinții lui Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi, erau în pelerinaj când au fost sunați. Ce au aflat prin telefon, după 4 ani de la tragedie, i-a distrus: „Ne-a dat cu totul peste cap. Nu ne-am așteptat la așa ceva”
Adpres Market

Părinții lui Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi, erau în pelerinaj când au fost sunați. Ce au aflat prin telefon, după 4 ani de la tragedie, i-a distrus: „Ne-a dat cu totul peste cap. Nu ne-am așteptat la așa ceva”

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Părinții lui Ionuț Anghel, băiețelul care a fost ucis de maidanezi când avea doar 4 ani, trec printr-o situație delicată. Un avocat i-a executat silit pentru suma de 120.000 de euro.

Au trecut patru ani de când Ionuț a murit ucis de maidanezi sub ochii fratelui său, Andrei. Procurorii au deschis atunci un dosar penal, care a ajuns la judecată după o jumătate de an de cercetare, iar instanța a dat o decizie definitivă în mai 2016. Când dosarul era la procurori, familia Anghel a fost reprezentată, inițial, timp de trei săptămâni, de avocatul Bogdan Bărbuceanu. După acele trei săptămâni, părinții lui Ionuț Anghel a apelat la alt avocat, la Virgil Papuc. Zilele trecute, primul avocat a obținut în instanță dreptul de a executa familia Anghel pentru suma de 120.000 de euro, susținând că aceasta reprezintă onorariul de succes care i se cuvine. Având decizia instanței, avocatul Bărbuceanu a și executat familia Anghel, pentru o parte din sumă.

„Ne-a reprezentat doar trei săptămâni. Noi, pe 27 septembrie 2013, am angajat alt avocat, pentru că nu am fost mulțimiți de domnul Bărbuceanu. Tot ce vorbeam noi în familie, dânsul prezenta în presă. Nu a fost respectată confidențialitatea datelor. Din această cauză eram efectiv asaltați de presă. Andrei era foarte speriat de tot ce se întâmpla atunci. Numai noi știm prin ce am trecut. Iar domnul Bărbuceanu nu ne-a prezentat încredere, am apelat la alt avocat”, spune mama lui Ionuț, Andreea Anghel.

Vestea că sunt executați silit i-a șocat. „Când am aflat de executare eram într-un pelerinaj. Ne-au sunat de la bancă. Vestea ne-a dat cu totul peste cap. Nu ne-am așteptat la așa ceva”, mai spune Andreea Anghel.

De cealaltă parte, avocatul Bogdan Bărbuceanu susține că a acționat conform legii.

Eu i-am reprezentat la începutul urmăririi penale. Am participat la două cercetări la fața locului, la identificarea martorilor, sunt acte la dosar care dovedesc asta. Eu trebuia să primesc 20% din onorariul de succes. Contractul meu nu a fost niciodată reziliat. Nu mi s-a imputat nimic, nu m-au notificat niciodată. Suma totală era de 480.000 de euro, eu am cerut un sfert din acea sumă, adică 120.000 de euro. Nu am cerut executare imobiliară. Până acum li s-au executat sumele găsite în conturi, respectiv 90.000 de euro. O colegă de-a mea a tot încercat să stea de vorbă cu ei, dar i-au închis telefonul. Chiar și zilele trecute am vrut să mă întâlnesc cu ei, să ajungem la o înțelegere, dar au refuzat. S-au folosit de mine și după ce și-au atins scopul, s-au făcut că nu mă mai cunosc. Suma pe care am cerut-o este onorabilă”, spune avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Familia Anghel a depus contestație la Judecătoria Sectorului 1. Actualul avocat la familiei Anghel susține că demersurile făcute de Bogdan Băbuceanu sunt ilegale. Citește mai departe pe libertatea.ro.

sursa: dailynews.ro

Părinții lui Ionuț, băiețelul ucis de maidanezi, erau în pelerinaj când au fost sunați. Ce au aflat prin telefon, după 4 ani de la tragedie, i-a distrus: „Ne-a dat cu totul peste cap. Nu ne-am așteptat la așa ceva”
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com