Actualitate

Paris Saint Germain îi va oferi 860.000 de lire sterline pe săptămână lui Kylian Mbappe

 Paris Saint Germain i-ar putea oferi 860.000 de lire sterline pe săptămână lui Kylian Mbappe, pentru a se asigura că atacantul nu va pleca la alte cluburi, precum Manchester City sau Real Madrid, care s-au arătat interesate de el.

După ce cluburi mari din Europa s-au arătat interesate de atacantul francez, oficialii lui Paris Saint Germain i-ar putea mări substanțial salariul lui Mbappe. Potrivit Metro, această mișcare ar putea fi împiedicată de salariul imens pe care brazilianul Neymar îl încasează. Fostul jucător al Barcelonei primește 900.000 de lire sterline pe săptămână. Astfel, ca Mbappe să rămână la PSG, oficialii clubului din Paris i-ar putea permite lui Neymar transferul la Barcelona.

Conform Daily Mail, Real Madrid sunt dispuși să ofere 260 de milioane de lire sterline pentru Kylian Mbappe. De asemenea, francezul i-a atras atenția și tehnicianului lui Manchester City, Pep Guardiola.

Cu toate acestea, Mbappe a declarat recent, conform Marca: ”Am jucat doar un an în țara mea. Sunt parizian, nu vreau să plec din țara mea așa. Vreau să devin un jucător mare aici. Cred că Real Madrid va trebui să aștepte”.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.