Sport

Pariul lui Mirel Rădoi: victorii cu Anglia și Franța!

Mirel Rădoi a anunțat că România va ataca încă din primul minut al meciului e vineri, cu Anglia, subliniind că nu ar accepta „în alb” un rezultat de egalitate. El vrea victoria atât cu Anglia, cât şi cu Franţa.

„Să sperăm că la finalul celor trei meciuri din gurpă vom avea punctaj maxim. Până la urmă, dacă facem un calcul două partide şase puncte, ne putem duce cel mai bun loc doi cu şase puncte, pentru asta avem nevoie să încasăm cât mai puţine goluri”, a spus Mirel Rădoi joi, într-o conferinţă de presă.

Selecționerul susține că, cel mai probabil, nu va folosi același prim 11 ca acela din meciul cu Croația, 4-1. Mai mult, Rădoi a anunțat și care poate fi punctul slab al naționalei noastre. „În momentul de față, pot apărea schimbări, din punct de vedere al recuperării. Nu din punct de vedere al antrenamentelor. Trebuie luată în calcul căldura. La ora partidei, și ei vor avea schimbări în echipă și vor fi foarte proaspeți. Dacă le vom oferi spații în ultimii 30 de metri. Au un nivel mult mai înalt din punct de vedere tehnic și fizic decât cel al croaților”, a mai spus Rădoi.

Selecţionerul a fost întrebat de cum va gestiona meciul cu reprezentativa Albionului, iar Rădoi a fost sincer: „Chiar dacă poate nu ar fi fost bine să îţi răspund direct la această întrebare, că divulgăm nişte informaţii, indiferent de adversarul pe care îl vom avea, minutele de început vor fi la fel. Vom merge către poarta adversă, vom fi cât mai aproape în jumătatea adversarului, pentru că trebuie să începem să schimbăm mentalitatea”.

Articolul Pariul lui Mirel Rădoi: victorii cu Anglia și Franța! apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.