Actualitate

Parlamentul a decis: Alegerile locale, in cel mult 6 luni după starea de alerta

Parlamentul a decis, miercuri, că ne putem alege primarul în cel mult 6 luni de la expirarea stării de alertă, relatează Mediafax, potrivit stiri.tvr.ro. Liberalii sunt nemulţumiţi de modificările aduse actului normativ în Comisia juridică.

Alegerile locale, in cel mult 6 luni după starea de alerta

„Am sperat că va fi adoptat măcar în forma în care Senatul a înţeles să aprobe acastă ordonanţă de urgenţă. Din nefericire, ieri, în comisia juridică au intervenit cu o serie de amendamente care din punctul nostru de vedere nu pot fi acceptate”, consideră Gabriel Andronache, PNL.

Proiectul a fost adoptat decizional de Camera Deputaţilor şi urmează să fie trimis preşedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare. PNL are posibilitatea să sesizeze CCR în privinţa proiectului adoptat de Parlament.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.