sâmbătă 22 septembrie 2018 9:58 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Părul i-a crescut la loc… Uite cu ce s-a dat pe cap seara, înainte de culcare:
Adpres Market

Părul i-a crescut la loc… Uite cu ce s-a dat pe cap seara, înainte de culcare:

AdpresFM - Radio Online Stations  

De fiecare dată când se spăla pe cap își dădea seama că începuse să chelească! Pare INCREDIBIL, dar parul i-a crescut la loc în 2 zile!

Dacă observi că și părul tău este din ce în ce mai rar și că tot mai multe fire rămân în cadă după ce te speli, nu te panica!

Poti cheltui bani pe fel si fel de tratamente complicate, insa ai la dispozitie si o solutie simpla, deloc costisitoare, pe care o poti pune in aplicare singura, acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa pui intr-un ibric o lingura de ulei de masline, o lingura de miere si putina scortisoara.

Pune ibricul pe foc si incalzeste amestecul foarte putin, avand grija sa il amesteci foarte bine. Ulterior aplica masca pe par si maseaza foarte bine podoaba capilara timp de 15 minute, avand grija sa insisti pe scalp, la baza radacinilor. Clateste si spala parul, asa cum o faci in mod normal.

Foarte multi dintre cei care au incercat acest truc spun ca au observat diferentele dupa doua zile de utilizare.

Sursa

Citeste si : Băiatul de 15 ani a venit acasă cu cheile de la o mașină foarte scumpă, a zis că o vecină i-a vândut un Porsche pentru 50 de lei. Părinții au început să țipe, dar când s-au dus la vecină să o întrebe nu le-a venit să creadă ce le-a zis!

După ce un băiat de numai 15 ani a venit acasă cu un Porsche luxos, părinții lui au început să țipe și să urle: ,,De unde ai luat mașina?!”

Băiatul a răspuns foarte calm: ,,Am cumpărat-o azi”.

,,Cu ce bani? Un Porsche costă sute de mii de dolari”

,,Păi”, răspunde băiatul, ,,pe mine mașina asta m-a costat doar 15 dolari”.

Părinții, auzind asta, au început să o ia razna. ,,Cine ți-ar vinde ție o așa mașină pentru numai 15 dolari?!”

,,A fost femeia care locuiește mai sus pe aceeași stradă cu noi”, a spus băiatul. ,,Nu mai știu cum o cheamă – tocmai s-a mutat. M-a văzut plimbându-mă cu bicicleta și m-a întrebat dacă vreau să cumpăr un Porsche pentru 15 dolari.”

Mama deja nu mai rezista: ,,Oh, Doamne, probabil că abuzează copii. Cine știe ce va mai face în continuare. Terry, trebuie să te duci până acolo și să afli ce se întâmplă!”

Așa că tatăl copilului s-a dus la casa femeii și a găsit-o în grădină, calmă, plantând flori. S-a prezentat drept tatăl copilului căruia i-a dat mașina și a întrebat-o de ce a făcut așa ceva.

Ea a zis: ,,În acestă dimineață am primit un telefon de la soțul meu. Credeam că e într-o călătorie de afaceri, dar am aflat de la un prieten că a fugit în Hawaii cu secretara lui și nu prea are de gând să se mai întoarcă. La telefon soțul meu zicea că a rămas fără bani și că ar trebui să îi vând mașina și să îi trimit banii. Și așa am făcut”.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com