Retete Culinare

Paste cu pui în sos de smântână. Nu veți mai dori să gătiți pastele în alt mod.

Familia mea este înnebunită după această mâncare, de asta o și fac des! Este foarte ușor de pregătit și are un gust senzațional. Paste cu pui în sos de smântână. Pofta buna sa aveti.

Ingrediente:

– 8 ouă fierte

– 300 ml smântână

– 2 ouă

– 100 g șuncă presata fiartă

– 100 g cașcaval

– 60 g unt

– Piper alb măcinat

– Sare

Mod de preparare:

Punem ouăle fierte tăiate în două (8 bucăți) într-un vas termorezistent tapetat cu unt. Într-un castron punem smântâna, ouăle crude (2 buc) și amestecăm cu mixerul până devine o compoziție netedă.

Adăugăm șunca tocată și o treime din cașcavalul ras, apoi condimentăm cu piper.

Turnăm această compoziție peste ouăle din vasul termorezistent, iar pe deasupra punem cașcavalul rămas. Punem totul în cuptor și lăsăm până prinde o culoare frumoasă, aurie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.