Dezvaluiri

Pastorul-Secretar General al PNL prins cu o vilă și o limuzină ultimul model care nu sunt în declarația de avere.

Secretarul general al PNL Robert Sighiartău locuiește într-o vilă cu o valoare estimată la peste 300.000 euro construită pe DN 1, vis la de vis de sediul Realitatea TV, care nu apare în declarația de avere. Dezvăluirea a fost făcută de Anca Alexandrescu marți seară la Realitatea Plus.
Robert Sighiartău

Alexandrescu a spus că sâmbătă seară a vizitat zona și că Sighiartău s-a afișat cu un Volvo roșu ultimul model cu număr de Bistrița, de unde este originar deputatul, care de asemenea nu este menționat în declarația de avere. Ea a mai spus că alături de vila în care locuiește Sighiartău mai este una care ar fi a unui apropiat al pastorului penticostal din fruntea PNL.

Valoarea casei în care locuiți este de circa 300.000. Veniturile Dvs din activitatea de parlamentar și din dividendele de la firmele unde sunteți acționar sunt de 100.000 de euro anual. Nu aveți cum acoperi cheltuielile pentru vilă din veniturile Dvs. Dar nici pentru ultimul model Volvo, a susținut Anca Alexandrescu.

Ea a prezentat un fragment dintr-o predică a pastorului Sighiartău din 2019 într-o biserică penticostală din Londra, unde acesta afirma că a fost trimis de Dumnezeu în politică. Dumnezeu mi-a spus să intru în politică, afirma Sighiartău în fragmentul difuzat de Anca Alexandrescu în emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea Plus.

Sighiartău și familia sa au fost implicați în multe afaceri necurate.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.