vineri 17 august 2018 7:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Patrulater în România cu Madrid, Borussia și Liverpool, dar fără FCSB? ”A fost mai ușor să semnăm cu Real decât cu Steaua!”
Adpres Market

Patrulater în România cu Madrid, Borussia și Liverpool, dar fără FCSB? ”A fost mai ușor să semnăm cu Real decât cu Steaua!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Adrian Thiess, omul care a adus FC Barcelona în România, în anul 2012, pentru un amical de lux cu Dinamo, plănuiește și un patrulater de senzație găzduit de țara noastră. La eveniment ar urma să fie invitate Real Madrid, Borussia Dortmund, Liverpool, dar organizatorii s-au lovit de refuzul celor de la FCSB.

În aceste condiții, omul de afaceri a anunțat că renunță să conteze pe echipa lui Gigi Becali din cauza pretențiilor ridicate.

”Există acest proiect de doi ani. Problema a fost Steaua, nu ne mai bazăm pe o echipă din România. Facem un patrulater fără o echipă românească. A fost mai ușor să semnăm cu Real Madrid decât cu Steaua”, a spus Adrian Thiess, la Digi Sport.

Chiar și fără participarea celor de la FCSB, Adrian Thiess a subliniat că patrulaterul rămâne în picioare și se poate realiza în viitorul apropiat: ”Este o preocupare serioasă în ultima lună și jumătate. Rămâne în picioare planul”.

Articolul Patrulater în România cu Madrid, Borussia și Liverpool, dar fără FCSB? ”A fost mai ușor să semnăm cu Real decât cu Steaua!” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com