luni 24 septembrie 2018 10:44 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Pe cine ar vrea Dan Puric prim ministru | “Eu l-am propus pe Călin Georgescu. E un spirit cinstit, incoruptibil care nu are niciun lucru de corupție pe CV”
Adpres Market
puric-1024x680

Pe cine ar vrea Dan Puric prim ministru | “Eu l-am propus pe Călin Georgescu. E un spirit cinstit, incoruptibil care nu are niciun lucru de corupție pe CV”

AdpresFM - Radio Online Stations  

puric“Eu l-am propus pe Călin Georgescu. A fost în structurile ONU 17 ani. E singurul om care are o strategie de dezvoltare. E primul care a tras alarma că spre 2020 se va trece la criza de hrană și apă, a subliniat fondul de aur al țării. E un spirit cinstit, incoruptibil care nu are niciun lucru de corupție pe CV. Pe Călin Georgescu l-am propus ca prim-ministru”, l-a descris Puric pe Georgescu, în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, moderată de Cătălin Striblea și difuzată de B1 TV.

Puric crede că Georgescu este omul potrivit pentru a ocupa scaunul de șef al Executivului, ținând cont că în momentul de față România nu are politicieni, ci politruci, relatează b1.ro.

„Sufletele copiilor nevinovați ne obligă să facem o curățenie totală. Niciodată nu o să ma o funcție. Tot ce îmi doresc e ca țara asta să iasă din ghetoul acesta securist. E nevoie o gardă de oameni marcați de dorul binelui, cum ar zice Eminescu. Sunt convins că în clipa în care domnia sa ar intra într-o funcție de genul acesta ar contamina în jurul său. Avem nevoie de o calitate la nivelul oamenilor politici. Nu avem condiție de politicieni. Nu există o clasă politică. Dacă îmi dai o funcție de conducere mâine, eu nu dorm. Ăștia dorm foarte bine. Nu ne mai putem juca cu condiția țării. România nu are demnitate pe plan internațional. Nu avem reprezentanți. Tot timpul primim lecții. Clasă politică au creat numai comuniștii. Puneți-mă mâine ministrul Culturii, că nu dorm 2 săptămâni”, a explicat regizorul.

Întrebat dacă îi place de președintele Iohannis, Puric a subliniat că “are o mare calitate. A scăpat instituția prezidențială de mahalagisme. Poate a dezamăgit în anumite chestii… Punctează într-un mod civilizat în anumite lucruri”.

Despre ieșirea în Piața Universității a șefului de stat, actorul consideră că “a fost o mare greșeală, dar cu dorința de a concilia ceva”.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com