Actualitate

Pe fata: Talibanii avertizează femeile afgane care muncesc să stea în case, deoarece își pun siguranța în pericol.

Talibanii avertizează femeile afgane care muncesc să stea în case, deoarece își pun siguranța în pericol. Talibanii au transmis un mesaj de avertisment femeilor afgane care muncesc să nu iasă din case deoarece forțele de ordine ale ocupanților le pun viețile în pericol.

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai talibanilor, soldații nu au fost instruiți cum să gestioneze interacțiunea cu femeile afgane, de aceea siguranța acestora este extrem de vulnerabilă. Talibanii au anunțat că această măsură restrictivă impusă femeilor care muncesc este una temporară.

„Este o procedură temporar㔄Forțele noastre de securitate nu sunt instruite cum să facă față femeilor, cum să le vorbească femeilor. Până să avem securitatea deplină, cerem femeilor să rămână acasă”, a mai adăugat Muhajid, potrivit G4Media.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.