Social Media

Pelerinajul la Sfânta Parascheva, permis doar localnicilor. Autocarele din ţară vor fi întoarse din drum

Secretrul de stat Raed Arafat a trasmis că accelerarea  infectărilor cu coranavirus a devenit alarmantă, iar măsurile trebuie luate rapid şi fără menajamente.

pelerinaj parascheva

Organizarea de sărbători religioase este permisă doar cu participarea persoanelor care au domiciliu sau reședință în locul unde se desfășoară evenimentul.Este ceea ce se va întâmpla la pelerinajul de la Iaşi la moaştele Sfintei Parascheva şi unde se adună anual un  număr impresionant de credincioşi.

Riscul major nu e doar participarea, a apus Arafat, e pe durata transportului spre localitate sau înapoi acasă. Dacă se stă în autobuz ore întregi, e suficientă o persoană infectată ca să îi infecteze pe toți.
Sărbătorile religioase se fac, dar participanți sunt doar cei care au reședința sau domiciliului în localitatea respectivă.

Sunt de aşteptat proteste, incidente fiindcă unele firme au deja autocarele închiriate, iar unii pelerini nici nu vor să audă că nu sunt lăsaţi să vină la moaşte unde mereu este o înghesuială greu de controlat.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.