Sanatate

Penibil: Karl Lauterbach, Ministrul sanatatii al Germaniei cere introducerea dozei 4 de vaccin, pentru toti cetatenii cu vârsta peste 60 de ani din Uniunea Europeana.

Penibil: Karl Lauterbach (foto), Ministrul sănătății al Germaniei cere introducerea dozei 4 de vaccin, pentru toți cetățenii cu vârsta peste 60 de ani din Uniunea Europeană.

Datorită numărului mare de cazuri, ministrul federal al sănătății, Karl Lauterbach, promovează o a patra vaccinare Cov19 pentru toate persoanele cu vârsta peste 60 de ani din întreaga UE.

Nu trebuie să uităm că pandemia de Covid nu s-a încheiat în Europa.

Avem un număr foarte mare de cazuri, din păcate avem și un număr foarte mare de decese”, a declarat politicianul cu ocazia consultărilor cu colegii săi din UE de la Bruxelles. El a ținut să inițieze o discuție dacă nu ar trebui să primim o recomandare europeană pentru a patra doză de vaccinare pentru persoanele peste 60 de ani.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.